afslanken

Afvallen met je voeding

Eet je nooit rond

Eet drie maal per dag een gewoon maal dat voldoende vezels bevat. Wit brood is dus uit den boze en halen we niet meer in huis.

Beter is het om 5 maal per dag kleinere porties te eten. Zo eet je je nooit rond, heb je altijd iets in je maag en heb je dus nooit een echt hongergevoel.

Mocht je desondanks toch last hebben van een hongergevoel, dan compenseer je dat met een groot glas water. Zo maak je je hersenen wijs dat je zojuist goed gegeten hebt.

In plaats van suiker gebruik je stevia. Dit wondermiddel uit de natuur is al vele eeuwen in gebruik bij oude volken en tot 300 maal zoeter dan gewone suiker. Koop wel een product van goede kwaliteit, bijvoorbeeld bij een natuurvoedingswinkel.

Start de dag met een glas water met daarin twee eetlepels appelazijn.
Let op, appelazijn!
Alle andere azijnsoorten doen je geen goed maar appelazijn is super gezond en een weldaad voor je lichaam. Het breekt onder andere vetten af en schoont de lever op. Spoel wel je mond even na om je tanden te beschermen.

Daarnaast eet je iedere dag een appel, want:
'One appel a day, keeps the docter away'appelazijn-slankmaker

Het perfecte dieet

Het perfecte dieet is er eentje dat volledig op je eigen levensstijl is afgestemd. Toch zijn er volgens de Amerikaanse dieetexpert Dorrenti bepaalde voedsel- soorten die altijd voor succes zorgen. In sommige groenten en fruit zitten zeer waardevolle vitaminen en bepaalde stoffen die het gewichtsverlies bevorderen. Ze helpen je aktief in je strijd tegen overgewicht.

afslank-shake
Acai bessen

De acaibes is een van de voedzaamste fruitsoorten op aarde. Het helpt de spijsvertering op gang te trekken, geeft je concentratievermogen een boost, verbetert je huid, geeft je meer energie, versterkt het hart, en geeft je meer zin in seks. De beste manier om de besjes te eten is als ze nog kraakvers zijn.

acai-bes
Goji bessen

De goji bes (Lycium Barbarum) is er ook zo één. Rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten en andere voedingsstoffen. Ze zijn te koop bij de natuurwinkel en helpen je onder andere bij het afvallen.

Door het eten van deze bessen krijg je niet alleen vitamine C binnen maar ook selenium, geranium, proteinen en andere zeer waardevolle stoffen.

goji-bes
Andere wondermiddeltjes

Bieten
Bieten zijn de enige groenten met een ongekende lijst aan voordelen. Ze bevatten ijzer, vitamine A en C, vezels, magnesium, calcium en antioxidanten.

Paardenbloem
Het loof van paardenbloemen is perfect in salades en kan gebruikt worden als een mild laxeermiddel. Je kan het goedje ook verwerken in je thee.

Zoete aardappelen
Zoete aardappelen zitten boordevol antioxidanten. De bladeren en de wortels kunnen eveneens opgegeten worden.

stap 3:
  • Verminder drastisch je suikerconsumptie en stap over op stevia
  • Start de dag met een glas water met daarin twee eetlepels appelazijn
  • Eet iedere dag een appel.
  • Blijf wel normaal eten maar vervang je aardappelen regelmatig door zoete aardappelen, eet regelmatig rode biet en het supergezonde broccolie.
  • Als je muesli koopt, let dan op dat er geen suikers zijn toegevoegd.
  • Voeg er wel zelf wat acaibessen of gojibessen aan toe.
Menu

afvallen

bewegen
voeding (ben je nu)

terug naar de beginpagina'Enjoy Life'Wil je een kennis op de hoogte stellen van deze website? Mail dan deze link!
Vul het emailadres van de ontvanger in:Disclaimer | Contact

analyzer.metatags | w3schools | GFDL
freepik.com | freedigitalphotos.net | maxpixel.net
pixabay.com | freegreatpicture.com
Test

Copyright © 2013 -
vindikhier.nl - all rights reserved