kringwinkels-brussel

Kringloopwinkels Brussel

kringloop in Brussel
De Stad Brussel heeft diverse kringloopwinkels - in Vlaanderen noemen ze het kringwinkels - waaronder die van De Kringwinkel Brussel en die van Oxfam met een groot assortiment van tweedehands goederen. In de gehele provincie staan meer dan dertig kringloopwinkels voor u klaar met een uitgebreid assortiment van tweedehands spullen. Sommige van deze winkels hebben dan ook nog een - meestal gratis - ophaaldienst.

kringloop in Brussel
Kringloopwinkels worden druk bezocht. Vooral voor kleding, denk bijvoorbeeld aan groeiende kinderen, is de kringloop een uitkomst voor veel mensen. In de betere kringwinkel zijn de aangeboden artikelen gecheckt en dat is vooral bij elektrische apparaten en elektronische apparatuur belangrijk. Toch ligt het aantal kringwinkels in het franstalig gedeelte een stuk lager dan in de vlaamstalige regio. Maar ook Brussel en naaste omgeving kennen een aantal kringloopwinkels - in Vlaanderen kringwinkels genoemd - waarbij Oxfam de grote speler is. Verder lijken een aantal van de winkels in franstalig Belgie meer op winkels in antiek en curiosa dan op kringloopwinkels zoals wij die gewend zijn. Op zich niets mis mee. Maar toch anders want bij dat soort winkels schrik je soms van de prijs.


naam kringloopwinkel
plaats
Oxfam Brussel
Oxfam Elsene
Oxfam Etterbeek
De Kringwinkel ViTeS Laken
Oxfam Schaarbeek
Oxfam Sint-Jans-Molenbeek
Oxfam Ukkel
Oxfam Vorst

LIFE & GADGETS

Ben je op zoek naar een voordelige tafel, stoel, bed of kast? Of naar een goedkope fiets, wasmachine, fornuis, kookplaat, radio of tv? Je kunt het vinden in de kringloop. Veel mensen kopen er ook voordelig hun kleding en daar is niets mis mee. Ook is de kringloop een goede leverancier van verlichting, boeken, hobbymateriaal, tuingereedschap en veel andere zaken.

Op deze pagina staan de kringloopwinkels met website vermeld in de provincie Brussel.
Mocht je een kringloopwinkel (met website) missen, dan vernemen wij dat graag.
kringloopwinkels Nederland


kringloopwinkels België


Gezellig winkelen doe je bij de kringloop.

disclaimer | mixandstir.com | w3schools | GFDL | GoodFon.com | pixabay | pexels |pinterest | pxhere.com | unsplash.com
copyright © 2013 -
vindikhier.nl - all rights reserved
under construction